Normativa

Per tal de gaudir d’una activitat agradable i d’un bon funcionament, us fem saber les normes de funcionament que portem a terme.

Vestuari pels entrenaments

• S’ha de portar roba esportiva estreta que quedi arrapada al cos per tal de facilitar els moviments del patinador i permeti corregir posicions de braços, cames i malucs als entrenadors.

• En època d’hivern, es permeten les dessuadores i polars, sempre i quan siguin sense caputxa i el més estretes possibles. Patinar amb bufanda no està permès, per cobrir el coll, es pot dur coll alt.

• No es permet patinar amb penjolls, anells o polseres de cap tipus, ni ulleres.

• No es pot entrenar amb maquillatge.

• No es pot entrenar ni competir amb piercings que es vegin.

Cabell

Sempre ha d’anar ben recollit i subjecte, ja sigui amb clips, fixador o diadema. Es recomana que els vostres fills/es portin clips, gomes i/o diademes de sobres a la bossa.

Material

Abans de comprar material específic de patinatge, així com mallots del club i de competició, adreceu-vos sempre a l’equip directiu, que us assessoraran sobre el lloc on podeu adquirir-los i quin tipus de material comprar.

L’equip tècnic avisarà les famílies quan els patins quedin obsolets pel nivell de patinatge adquirit per l’esportista.

En el cas que algun patinador o patinadora no compleixi alguna de les normes ja esmentades, no se li permetrà entrenar.

Horaris

• L’hora d’arribada als entrenaments vindrà marcada pels entrenadors, en funció del grup i del nivell dels patinadors, per tal de treure el màxim profit del temps d’entrenament.

• Abans de començar l’entrenament es realitzarà un escalfament. A partir d’aquesta temporada, aquest es durà a terme aprofitant les grades del pavelló. Per això demanem a familiars i acompanyants que no us quedeu a la graderia durant els entrenaments. A més, hem comprovat que les classes funcionen molt millor i els patinadors estan més atents amb les grades buides.

• Per tal de millorar l’organització dels entrenaments us demanem que sempre que sigui possible, s’avisi per e-mail al club si no es pot venir a entrenar.

• Sempre que es prepari una coreografia en grup i un patinador falti als entrenaments de manera injustificada, se’l traurà del número.

Dinàmica dels entrenaments i competicions

• Escalfament: Per tal de preparar el cos per a l’entrenament de patinatge, es fa un escalfament previ a les grades on es treballen els grups musculars que més es necessiten en el patinatge. Això ho fem a tots els grups, sempre adaptant els exercicis a l’edat del patinadors.

• Entrenament amb patins: Els entrenaments no només es basen en la millora de la tècnica, l’expressió i la qualitat de patinatge sinó que també volem formar els esportistes de manera global, ensenyant-los els valors de l’esport que els serviran per a la vida quotidiana.

• Tornada a la calma: Igual que a l’escalfament, es realitza a la graderia, i consisteix en una sessió d’estiraments per tal de retornar la musculatura i el ritme cardíac al nivell de repòs de manera gradual. També està adaptat per a cada nivell i edat.

• Competicions: L’equip tècnic és qui decideix quins patinadors i patinadores estan convocats per a les competicions.

• Sempre que hi hagi un aniversari o celebració d’algun patinador, no està permès portar berenar ni begudes per als companys. Sí que es pot portar un detallet per donar al final de l’entrenament.

Informació

Al llarg de la temporada, qualsevol informació que us haguem de fer arribar, serà mitjançant el suro de l’entrada del pavelló i via e-mail, per això si encara no rep la informació per correu electrònic ens faci arribar la seva l’adreça a cpatinatgetiana@gmail.com amb el nom del/a patinador/a.

També recomanem seguir-nos a les nostres xarxes socials (instagram i facebook) i consultar sovint el nostre web.

Deixa un comentari